e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

PROACE CITY

Od

17. 220 €


Vsi podatki o porabi in emisijah CO2 so podani s strani uradnih laboratorijev pod okriljem Evropske unije. Njihov glavni namen je primerljivost med posameznimi vozili, ne pa odraz dejanske vozniške izkušnje.
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Kompaktni kombi, ki razmišlja na veliko.

Novi PROACE CITY je s svojo funkcionalnostjo, raznolikostjo in dostopnostjo takorekoč popoln urbani kombi. Ponuja največjo nakladalno dolžino v svojem razredu in izjemno prostornino. Tako različica s kratko medosno razdaljo kot podaljšana verzija omogočata prevoz dveh evro palet.

Skupna nosilnost znaša eno tono, poleg tega pa je možno vleči tudi prikolico s poldrugo tono tovora. Na ta način boste vedno brez težav opravili svoje delo.
VEDNO V STANJU PRIPRAVLJENOSTI

Ker se zavedamo pommebnosti vašega posla, smo ustvarili PROACE CITY. Zasnovan je okoli vas in vaših potreb. Novi PROACE CITY je kombi, ki ponuja vse, kar pričakujete od znamke Toyota.

Preprosto praktičenPROACE CITY s svojo kompaktno zasnovo obožuje urbana okolja. Po zaslugi drsnih stranskih vrat in posebnih zadnjih vrat bo vaš tovor vedno na varnem in na dosegu rok. Smart Cargo System pa omogoča dodatno povečanje prtljažnega prostora za 1,3 metra dolžine in 0,4 m3 prostornine.

V coni udobja tudi na deluPROACE CITY se ponaša s prostorno kabino, pregledno nadzorno ploščo in udobnimi sedeži. Za njegovim volanom se boste ne glede na dolžino vaše poti počutili odlično. Zložljivi srednji sedež v sprednji vrsti lahko ustvari funkcionalno delovno površino, na katero boste lahko položili prenosni ali tablični račiunalnik.

Ko potrebujete še več prostoraPROACE CITY ponuja prilagodljivo notranjost. Smart Cargo System ustvarja dodatno širino in prostornino, zaradi katere lahko prepeljete še več tovora in prtljage. Poseben merilnik Smart Load pa prikaže, če ste slučajno prekoračili največjo dovoljeno nosilnost.

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v AH Furman
Spoznajte več

Galerija

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.